Новини / Четвер, 30 квітня, 2015

Меронем для Лізи.

Знайомтесь, це Роздольська Ліза. Дівчинці 9 років і зараз вона перебуває в реанімації ЗУСДМЦ. Сталось так, що у Лізи відмовили нирки і вже тиждень дівчинка живе на діалізі…

  

            В лікарні вона вже декілька тижнів, проблеми з нирками були і раніше, та все було не так страшно – здавали аналізи, підліковувались і їхали додому. На жаль, інфекція, яку дівчинка недавно перенесла, дала надзвичайні ускладнення. Тепер у Лізи хронічна хвороба нирок 5 ст.

            Дівчинці терміново потрібен Меронем – дві упаковки, одна по 500мг і одна по 1000мг. Меншу, по 500мг ми вже купили і передали, бо кожен день без антибіотика позбавляє дівчинку будь-яких шансів на одужання. Та цієї упаковки стане лише до завтрашнього вечора. Потрібна ще одна. А оскільки завтра вже вихідні, то придбати і завести її потрібно сьогодні.

            Препарат вже замовлено. Оптова фірма все ще відпускає нам ліки в борг, не зважаючи на те, що ми частенько тепер затримуємо оплати…

            Вартість упаковки – 7500 грн і потрібні вони на сьогодні.

            Будь ласка, допоможіть Лізі! Вона дуже добра, весела та здібна дівчинка, дуже любить малювати, і зі слів тата, виходить у Лізи надзвичайно реалістично, так що батьки лише дивуються, бо ніхто малювати дівчинку не вчив. А ще Ліза дуже любить витинати – малює малесеньких принцес і коників і акуратно ножицями вирізає мініатюрні фігурки :)

            У дівчинки все може бути добре, якщо стабілізувати її стан. На жаль, без антибіотику цього не зробити. Дуже-дуже потрібна допомога!

 

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Роздольської Лізи.

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02