Новини / Середа, 10 червня, 2015

Посилка з Італії для малят з фенілкетонурією!

Пам’ятаєте ми писали про посилку від асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії? Так ось, нарешті всі малята отримали по своєму пакуночку. І ми вирішили поділитись цією радісною новиною.

 

 

Цими дітками стало 4 пацієнтів із фенілкетонурією: Дітчук Софійка, Кучма Олежик, Семець Вероніка та Гараджук Святослав. Це якраз ті діти, що найбільше потребували підтримки, тому що повністю не «прикриті». Тож ця посилка була, як ніколи актуальною!!!

Тут можна було побачити різні продукти харчування для малят з цим діагнозом. Це і напиток Loprofin, декілька банок Maxamaid, низькобілкові макарончики, печиво, хлібці!

На першому фото Ви - тато Вероніки, який приїхав за продуктами. А ось така посилка, що складалась з 6 коробок із напитками поїхала до Золочева!

Ви навіть не уявляєте як зраділи такому подарунку малята. Думаю, підтвердженням нашим словам стануть ці два фото! Софійка та  Олежик - просто сяють:).

Це справді потужна допомога! Яка прийшла до нас, як ніколи вчасно, адже зараз  такі скрутні часи.

Ще раз дякуємо асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії! Ваша допомога – безцінна!

Координатор напрямку допомоги дітям з генетичними захворюваннями

Яким’юк Соломія

Тел.0673232550