Новини / Четвер, 25 червня, 2015

Шкірка Марічка – 3000 гривень на харчування!

Вже два місяці Марічка Шкірка перебуває вдома. Знаєте, що дівчинка там робить? Вона «наїдає» життєво необхідні кілограми, щоб набрати потрібну вагу і прооперуватися у Львові.

            У Марічки вроджена вада кишківника і дівчинці не обійтися без оперативного втручання, та є одна проблема – оперувати таку крихітку ніхто не візьме, бо воно надто маленьке…

            Марічці рік і два місяці, та важить вона лише 6,5 кілограм і мама тішиться кожній засвоєній калорії, і з гордістю розповідає що за останній місяць Марічка набрала 600 (!) грам, і якщо так піде і далі, то за тиждень їх чекають у Львові на масажі, а згодом можна буде говорити і про операцію, яка має врятувати дівчинці життя.

            Зрозуміло, що при таких ускладненнях і проблемах, Марічці підходить не будь яке харчування, а лише спеціалізоване – наразі це Сімілак, 10 баночок низьколактозного і з 20 штук Special Care вартістю 3000 гривень.

            Купити харчування самостійно батьки не можуть – для звичайної сільської родини з двома маленькими дітьми це захмарна сума, а тим більше тепер… Дешевше харчування не лише не допоможе набрати бажані кілограми – воно взагалі може вартувати дитині життя, і при її діагнозі - непрохідність товстого кишечника – ризикувати ніхто не буде. Тільки от що робити, якщо не буде коштів на Сімілак?

            Усі кошти, які ви допомогли нам зібрати для Марічки – витрачені на харчування ще півтора місяці тому, в суміші залишилось десь на 5 днів. А що далі? На жаль, ми ще не маємо відповіді на це запитання…

            Будь ласка, допоможіть Марічці жити! Вона дуже цікава і наполеглива дівчинка, старається сидіти, пробує стояти, вже би вчилась ходити – та не при її вазі… Та все одно, мама каже, що за місяць часу стан дитини змінився дуже-дуже, і однозначно в кращу сторону :)

            Допоможіть нагодувати дитину!

            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Шкірки Марії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02