Новини / Четвер, 02 липня, 2015

Владік Балакунець – попереду ТКМ.

Цієї весни хлопчик повернувся в лікарню з рецидивом і крок за кроком продовжує боротьбу.

 

            Владислав Балакунець успішно закінчив курс проти рецидивної хіміотерапії, препаратом Флударабін, що був закуплений завдяки вам і вашій підтримці, і вирушив до Києва, готуватись до ТКМ. Зараз позаду вже всі основні обстеження. З хорошого – у Владислава повна ремісія, а сестричка підходить як донор, отже, пересадка можлива тут.

            У Києві хлопчик вже тиждень і сьогодні він почав високодозову хіміотерапію. Наступний тиждень будуть стимулювати ріст клітин кісткового мозку сестрички і робити забір, а після цього ще через 20 днів планується сама пересадка. Владік з мамою вже госпіталізовані, тато з молодшою донечкою також в Києві, але наразі ще не в лікарні.

            Для продовження лікування Владиславу потрібно багато дорогих препаратів, частину коштів на їх купівлю батьки зібрали самостійно, та на весь список, коштів, на жаль не вистарчило. Так хлопчику потрібно Аміноплазмаль Гепа 500мл 10шт, Лазолван 250 ампул, Зофран 100 ампул та Валавір 10 упаковок на 11 730 гривень.

            На рахунку фонду для Владислава залишилось 10 591 гривень, саме наявність цієї суми і дозволила нам ризикнути і вже сьогодні замовити і відправити хлопчику ліки, та 1139 гривень таки бракує… І ми просимо допомогти нам зібрати необхідну суму.

            Батьки хлопчика надзвичайно вдячні всім небайдужим людям, що допомагають рятувати їх дитину і дуже-дуже сподіваються на нашу підтримку, адже найскладніше попереду і сподіватись більше ні на кого.

            Ми впевнені, що у Владислава все буде добре, якщо ми всі допоможемо йому зараз.

            Подаруймо Владіку завтра!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Балакунця Владислава.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02