Новини / Середа, 08 липня, 2015

ТЕРМІНОВО!!! Коломіцин для Сергійка!

ЗІБРАНО 0 ГРИВЕНЬ! СТАНОМ НА 13.07.2015 ЗБІР ТРИВАЄ! «Терміново потрібен препарат», «На вже» , «Критична потреба»! Напевно, найчастіші фрази, що можна прочитати в наших в новинах. Так часто, що до них звикаєш та не звертаєш уваги. Інколи вже просто немає сил від того вічного бігу за коштами та препаратом. Але іншого виходу немає… Тому що у відділенні на нього чекає маленький пацієнт…

               

Сергійкові Денисові 11 років, у нього муковісцидоз. Зараз він у лікарні із загостренням, аналізи показали синегрійку, яка «чутлива» до Коломіцину.  Саме його і назначили хлопцю.     

Ціна за нього велика – 3500 грн за 1 упаковку(принаймні такою була ціна, коли ми купляли його востаннє)! А Сергійкові треба дві упаковки, то тобто це коштуватиме 7 000 гривень!Якщо на дешевші ліки батьки ще знайшли кошти, «вивернувши всі кишені», то з цим препаратом ніяк… Тим паче, що в ідеалі Коломіцин потрібен вже на сьогодні.

Сергійко температурить, дуже кашляє, сильно похудав…

Але незважаючи на слабкість, він вже чекає, як повернеться додому аби взятись за улюблену математику і читання енциклопедій. Та поки Сергій не пройде належного курсу антибіотиками, про це думати зарано.

Сергійко дуже емпатійний і турботливий хлопчик. Дбає про інших і ділиться з іншими всім чим може, навіть, коли йому самому може забракнути.

Та цього разу Сергійко просить підтримки у Вас!

Це термінова потреба і хлопцю дуже потрібно пройти курс Коломіцином. Для цього йому бракує  7 000 гривень. Допоможіть, будь ласка!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Диниса Серія.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

                                                                                                                                                                                                                                                                                          Тел.0673232550