Новини / Понеділок, 20 липня, 2015

15 056, 55 грн для сонячного та позитивного хлопчика.

У цій статті Ви не прочитаєте про те, як все погано, критично та сумно. Тому що вона про дуже веселого та світлого хлопчика, який зряджає своєю енергією навіть найсумніших людей. І навіть тоді, коли самому дуже кепсько. Ідеться про нашого Матвійка.

               

Хлопчика, що дуже любить життя. І який вчить інших робити те саме. Пригадуємо, коли ми познайомились з Матвієм Назаруком, він був у важкому стані. Але навіть не зважаючи на це, він був надзвичайно активним та балакучим. Дивлячись на нього, у голову не вкладалось, що у нього муковісцидоз. Ось такий він, МатвійкоJ.

Скоро малий розбишака має планово поступити у відділення. Тож ми вже чекаємо на зустріч.

Як каже лікар Матвійка, хлопчик дуже перспективний! A все завдяки його позитивному налаштуванню та старанням батьків. Вони роблять все можливе та неможливе, аби Матійко отримував належне лікування. Але вічно самостійно “тягнути” Пульмозим неможливо...

Ціна на місяць за багатостраждальний Пульмозим – космічна, а тим паче, коли перелік необхідних ліків далеко ним не обмежується... На сьогодні 5 упаковок коштують 15 606,55 грн!

 На рахунку Матвійка завдяки Вашій допомозі вже 550 грн! ДЯКУЄМО Бровій Д.А., Марущак В.З. та іншим, хто підтримав хлопчика!

  Пульмозим - препарат, що розріджує дуже в’язке мокротиння, в якому ці діти фактично «тонуть»!  Тобто завдяки ньому значно покращується активність дихання і знижується можливість “підхопити” інфекцію.

Дуже багато зусиль та коштів витрачено, щоб зупинятись! Дуже сподіваємось на Вашу допомогу!

Допоможіть хлопчику, який  навіть у наскладніші моменти життя  випромінює позитив!

Будемо вдячні за будь яку підтримку!!!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Назарука Матвія.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550