Новини / Середа, 09 вересня, 2015

Нагальне прохання: Занозовський Дмитрик.

Дмитрик важкому стані: легеневе серце, постійна гарячка, що триває від липня. Хлопчик сильно похудав і дуже виснажився...

               

               Це страшно, але страшніше чути, що у родини зовсім немає коштів для того, аби оплатити лікування дитини. Зовсім. Сім’я настільки бідна, що навіть незначну, на перший погляд, суму, вони повинні були позичати по знайомих!

            Дмитру терміново необхідно пройти курс антибіотиками. У випадку його діагнозу "муковісцидоз" – це завжди космічна сума…

Також йому потрібен Пульмозим. Як каже лікар, хоча б 2 упаковки, замість необхідних п’яти… Ці дві упаковки коштуватимуть 6242,4 грн…

Зараз Дмитру призначено антибіотики Сульбактомакс та Аміцил на 5 днів. І це вже 1016,5 гривень. Хоча на рахунку хлопчика коштів немає, тому що ми навіть не встигли його розмістити, довелось використати резервні кошти і негайно замовити ліки. Тому що у його стані зволікати не можна ні у якому разі! 

Та Дмитро не засмучується, мужньо тримається і … малює! Як каже, мама, за що не береться малювати – все виходить, чи то природа, чи портрет. Особливу перевагу надає машинам і тракторам. Сподіваємось, хлопець скоро ознайомить нас із своїми шедеврами.

Поки хлопчик тримається, треба зробити все можливе, аби він пройшов необхідне лікування. Опісля того, як будуть результати аналізів, перелік та кількість ліків уточниться і доповниться. За суму, яка там «накапає» страшно навіть подумати.

Будемо сподіватися на Вашу допомогу та підтримку. Дмитрик дуже її потребує!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Занозовського Дмтира.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550