Новини / Вівторок, 15 вересня, 2015

28 484 гривень на антибіотики Дмитрика!

Минулого тижня ми писали про Дмитрика, маленького, худорлявого та талановитого хлопчика. Вчора стали відомі результати аналізів, і відповідно назначено курс антибіотиків.

                 

                 Отже, Дмитрику потрібно пройти лікування Цефосульбіном і Піперациліном.

Як ми цього і боялись, сума вийшла великою – 28 484 гривень. Сім’я Дмитрика – дуже бідна, вони ледь зводять кінці з кінцями, аби купити найдешевші ліки… А ця сума для них – взагалі не підйомна. На рахунку Дмитра – 2000 грн. Тобто, бракує 26 484,12 грн!

А пролікуватись треба обов’язково, тим паче, що нарешті спостерігається результат. За тиждень перебування у лікарні у хлопця нормалізувалась температура(гарячкував з липня) і він поправився на 2 кг! А це дуже великі досягнення! Зупинятись на пів шляху не можна!

Дмитрик розповідає, що нудиться у лікарні, тому постійно займається своєю улюбленою справою – малює. Вчора відвідав наше творче заняття, де звісно ж, також малював:). Та він вже дуже хоче додому… Та поки не підлікується, про це не може бути і мови!

Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу Дмитрику!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Занозовського Дмтира.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550