Новини / П'ятниця, 02 жовтня, 2015

Яскраві брелки:).

Ця стаття про одне з улюблених занять дітей: створення брелків. Справа в тому, що вони спрості у виготовленні, досить симпатичні і мають функціональне призначення:). Якими вийшли вироби малят, дивіться далі.

                

                Починаємо із хірургії.

                

Скажете, намалювати рівносторонню зірку просто? Ми з Ванькою теж так думали. Але не тут то було:). Скільки листків паперу, та й нервів було потрачено, щоб досягнути більш менш хорошого результату. Цього словами не передати:). В один момент Іван вже задумався, чи не покинути це все діло, але якось набрався терпіння і «добив» свою роботу. І це супер, тому що брелок і справді вийшов симпатичним, і що найголовніше сподобався і самому творцю.

Останнім часом Віки Ваврущак просто не впізнати – та усміхнена дівчинка, що ми бачимо зараз є цілковитою протилежністю, тій з якою познайомились. Також маленька не соромиться фотографуватись. А колись і думати про таке не хотіла. Ці зміни дуже нас тішать і сподіваємось, що згодом додадуться нові . А ось із творчістю все стабільно – чудовоJ.

Цього тижня ми познайомились із Нестором, дуже милим привітним і життєрадісним хлопцем. Виготовлення брелка неабияк зацікавило хлопця, тож на занятті він був, напевно, найбільш активним та включеним у роботу. Як результат такого настрою, два яскраві вироби.

А тепер гематологія.

Цей малий карапуз бешкетував по повній: бігав по ігровій, бавився у волейбол мякими іграшками. А його мама у той час створювала для своєї малечі дуже красиву, сонячну кицю.

А ось ця маленька красуня, була повною протилежністю «сусіду по фото». Тихенька, і все заняття просиділа біля мами, помагаючи у виготовленні брелоків. Зробили аж два і вже придумали, кому подарують.

Марта – майстриня на всі руки. Дівчинка «втерла носа» навіть мамам, що працювали на занятті. Так швидко впоралась із завданням. Реально їй для створення брелка потрібно було всього 10 хвилин. Здається цього тижня відбувся рекорд нашої «Творчої майстерні».

А ось ще декілька робіт наших діток.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550