Новини / П'ятниця, 23 жовтня, 2015

Іграшки з ниток:).

Можна сказати, що це заняття ми провели позапланово, на замовлення. Просто тиждень тому почули від нашим мам, що було б цікаво зробити якісь іграшки. А й справді, чому б і ні:). Дехто з малят вже знайомий з технікою виготовлення кутасиків(з яких ми власне і формували іграшки), тож вони добре знали з якими складнощами їм треба буде зустрітись, а що зробити – зовсім легко:).

               Розпочинаємо із гематології, власне з неї і відбувся запит щодо теми заняття.

                

Анічка – дуже цікава дівчинка. Чи Ви коли-небуть зауважували, що у її руках часто можна побачити соломку? На цьому фото також. Аня – справжній фанат цієї їжі! Навіть, коли лягає спати, кладе її поруч і просить у мами, щоб вона їх накрила:). Так що наявність соломки на творчому навіть не обговорювалась. Власне тепер до заняття. Анічка і мама чудово впорались із завданням, мама робила кутасики, а дівчинка теж в своєму стилі крутила ниточку:).

Настя вже стала вірною прихильницею творчої роботи, тому наш прихід у відділення завжди сприймає дуже радісно. Цей тиждень - не був винятком. Отже, разом із мамою вони зробили просто фантастичного ведмедикаJ.

Марічка була «прикріплена» до інфузомата, тим не менше участь у  занятті прийняла, працюючи в палаті. Проте встигнути завершити роботу під час творчого не встигла. Але обіцяла обов‘язково продовжить створення іграшки опісля нього.

А тепер - до хірургії.

«Ухти! Нічого собі!». Перша реакція на іграшку Нестора! Його робота вийшла дуже гарною, і в порівнянні з іншими іграшками – гігантською!

Вікуся Ваврущак з мамою вже мають досвід створення кутасиків, тому цього разу взялись одразу ж за дві іграшки! Тільки, на жаль, за заняття не встигли їх завершити. Згодом обов’язково доповнимо статтю фото Вікусі з виробом.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550