Новини / П'ятниця, 27 листопада, 2015

Коломіцин для двох красунь.

В грудні у відділення мають поступити двоє дівчаток. У них дуже багато чого спільного: вони двоє красуні, двоє надзвичайно креативні, двоє ніжні і турботливі дівчинки. А ще у них один діагноз муковісцидоз і потреба в одному антибіотику Коломіцині…

                

                Першою з них стала наша чарівна Алінка Гавриш. Дуже розумна і не по роках доросла красуня. Зовсім нещодавно вона була на лікуванні у стаціонарі, проте на початку зими знову повинна поступити у відділення. Тому що вона температурить, погано себе почуває. Дівчинка сумує, тому що дуже хоче до школи,але не можна…

Алінці призначено лікування антибіотиком Коломіцином. Ціна за 3 необхідні упаковки препарату – 10 195, 38 грн! Та це не єдиний антибіотик, який необхідний Алінці, також потрібно пройти курс Зівоксом. Ціна за 2 упаковки – 3 297,14 грн. Загальна сума вийшла не малою – 13 492,52 грн!

А другою дівчинкою є Наталочка Семко.  Як і Алінку, її ми знаємо давно. Проте про те, який у неї діагноз ми дізнались нещодавно… Наталя – весела та життєрадісна дитина, яка обожнює наші творчі заняття. Власне на них  ми і познайомились. Власне на них ми і взнали про діагноз та її потребу у Коломіцині. На місяць дівчинці потрібно приймати 3 упаковки. Проте терапія не обмежується ним, можливо і таке, що препарат буде необхідним їх і протягом пів року. Наразі ми пробуємо зібрати хоча б на місяць і дуже сподіваємось, що Ви допоможете у цьому! Ціна на місяць - 10 195, 38 грн!

Якщо Ви хочете допомогти цим двом прекрасним дівчаткам, можете перказати кошти реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Гавриш Аліни або Добровільна пожертва для Семко Наталі. 

 

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

                                                                                                                                                                                                  Тел.0673232550