Новини / П'ятниця, 11 грудня, 2015

Лесюк Віталік – терміново Вінорельбін!

Хто давно з нами, той обов’язково пам’ятає веселого хлопчика Вітальку, що сміється на всіх фото і бешкетує під час всіх «хімій» :) Віталік надзвичайно життєрадісний і веселий, не зважаючи на те що його лікування триває вже 6,5 років…

 

            За цей час ми вже неодноразово прощались з Віталіком і домовлялись бачитись тільки на перевірках, та хлопчик знову і знову повертається у відділення. Позаду шість операцій – під час останньої довелось забрати око. Батьки дуже переживали, як сказати про це Віталіку, та хлопчик все сприйняв мужньо і з розумінням. Тепер чекає на протез. Та до протезу є ще одна важлива справа – хімія.

            Віталік проходить хіміотерапію Вінорельбіном, препарат був у лікарні, та на два останні введення вже нема. А хлопця чекають у лікарні у вівторок. Бракує 2 флакончиків по 3500 грн – лише 7000 гривень (навіть не 9000 як ми думали спочатку).

            Резерву для Віталіка вже давно немає. Всі сподівались, що препарату вистарчить.

            Ми замовили препарат. Він буде на вівторок. Тепер справа за малим – оплатити…

            Віталік дуже змінився за ці роки, подорослішав, став спокійнішим, зараз хлопчик дуже слабкий, схуд. До школи не ходить, сидить вдома. Прогнози, на жаль, не надто втішні. По переду ще два введення Вінорельбіну – а потім обстеження. Тоді і буде відомо, що далі.

            Ми дуже вболіваємо за Віталіка, адже знайомі вже дуже і дуже давно, і дуже хочемо, щоб у хлопця все було добре!  Віталік відчайдушний боєць, і ми впевнені, що зараз у нього також все получиться!

            Будь ласка, допоможіть придбати ліки!

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Лесюка Віталія.

Координатор адресної допомоги

 Марина Анісімова 050 370 90 02