Новини / Четвер, 18 лютого, 2016

Cердечка до дня всіх закоханих!:)

Цей день не можна уявити без безлічі сердечоr та признаyь у коханні:). Ідеться про день святого Валентина. На це свято хочеться бути оригінальним і вразити тих, кого любиш незвичною валентинкою. Такі ми робимо разом з дітками на Дністерській 27.

 

Отже, хірургія!

Цієї п'ятниці було встановлено новий рекорд щодо створення сердечок, та й взагалі цієї техніки! “Побив” його Нестор разом з мамою. Виготовши його за 20 хвилин! Коли дітям зазвичай потрібно  приблизно півтора години!Але ми не здивовані, тому що  Нестор — майстер на всі руки. До лікарні він, де тільки не був і чим тільки не займався. І вчився грати на флейті, і відвідував заняття з бойового гопака і був записаний на гурток з трудового навчання. За всіма цими заняттями він дуже заскучив, і обов 'язково до них повернеться, як тільки одужає! А  і їхнє сердечко — різнобарвне та дуже симпатичне.

І ось так, швидко впоравшись, він ще й встиг допомогти сусіду по палаті! Це їхня спільна робота!

У гематології цього тижня зібралось багато діток.

Анічка з мамою зробили сердечко для тата. Вони дуже старались, тому не дивно, що їхня робота вийшла такою красивою!

Настінька — фанат фіолетовогО. А цей колір люблять чуттяєві та творчі люди. Настінька — саме така:). Завдяки чудовому поєднанню кольорів у роботі, її сердечко дуже миловидним.. Дівчинка н зупинилась на одному витворі , і взялась за ще один опісля творчого заняття.

Максимко — дуже старанний та відповідальний хлопчик. Особливо, коли справа стосується творчості. До виготовлення сердечка підійшоа дуже скурпульозно, а результат не забарився:).

Дуже оригінальною вийшла робота у цієї милої красуні!

І ще декілька робіт від діток відділення.

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550