Новини / Вівторок, 15 березня, 2016

Крижанівська Василинка – дуже потрібна допомога!

На жаль, до нас знову повернулась Василинка. Ні, звісно, ми раді, дізнатись, як у неї справи, як життя і все таке. На жаль – тому що їй знову потрібна наша допомога, а отже, не все добре…

 

            Василинка успішно закінчила лікування більше року тому, та останнє КТ органів грудної клітки виявило «плямку». На жаль, це те, про що не хочеться і думати… Однак, хімію дівчинці ще не починають, бо зовсім недавно у Василини виявили гепатит В.

            Для лікування від гепатиту дівчинці потрібен дорогезний препарат Віреад 300мг. Василина приймає його вже другий місяць, і ще їй його пити до року часу. Упаковки вартістю 2775,85 грн вистарчає на місяць. Для звичайної родини з села це дуже велика сума, хоч Василинка і сама пішла на роботу швачкою, бо сидіти дома без діла нудно, та і гроші дуже-дуже потрібні.

            Дві перші упаковки родина придбала самостійно. Зараз мама дівчинки просить придбати Василинці ще три – на три місяці. Це потягне на 8327,55 гривень і ми дуже просимо допомогти їх оплатити, бо поки не покращаться печінкові показники – дівчинці не почнуть хімію. А без хімії – тут і говорити нема про що…

            Будь ласка, допоможіть Василині продовжити лікування! Вона дуже весела, щира, світла дівчинка. Василинка закінчила коледж легкої промисловості – вона вже модельєр :) , у неї є хлопець і їй дуже хочеться вилікуватись і спокійно жити нормальним життям – без таблеток, «хімій», безкінечних обстежень, і без постійного страху за своє життя.

            Дуже потрібна допомога!

 

 

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Крижанівської Василини.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02