Новини / Четвер, 24 березня, 2016

Квіти із креппаперу та іграшки із фетру!:)

Протягом кількох останніх тижнів у відділенні хірургії та гематології — діток небагато. Один карантин плавно переходить в інший... Ми, все ж заходимо в гості до малят, роздаючм матеріали для роботи у палатах.

Так сталось .що у п'ятницю 4 березня за всіх діток двох відділень працювала одна Марічка:). Дівчинка була у дуже хорошому гуморі і відкритості до освоєння нової техніки. Навчившись робити квіти із креппаперу Марічка зрозуміла, що двох їй замало і взяла матеріали для подальшої роботи опісля заняття.

На наступний тиждень ми створювали іграшки із фетру.

У гематології працювала одна дівчинка - Меланія Горошенко. Проте за справу взялась дуже серйозно та відповідально, тому не встигла завершити іграшку під час заняття. З нетерпінням хочемо побачити, якою ж вона вийшла!

У відділенні хірургії працювало 3 діток.

Маргарита з мамою створили іграшку приблизно за 15 хвилин! Напевно, це новий рекорд у виготовленні виробів із фетру!

Володя Штабура дуже важко переніс другу хімію. Реально, йому деякі речі потрібно було вчитись заново! Але він молодець! Старається і в нього помаленьку вдається вертатись до попередніх вмінь. Наприклад, цього тижня він прийняв участь на занятті сам пробував вирізати, було не просто, але він дуже старався!

Іще одна робота від пацієнтки з відділення.

Ось такими були два творчі тижні!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550