Новини / Понеділок, 28 березня, 2016

Креон для Соломійки.

Декілька днів тому Соломійку виписали із реанімації, але дівчинка у лікарні ще на довго...

 

Соломійки Михайлів набутий(автоімунний) гіпопаратироз, який постійно дає ускладнення. Малеча - “частий гість” у відділенні інтенсивної терапії. Останній раз потрапила сюди з мікроінсультом. На щастя, лікарям вдалось допомогти Сольці, і зараз вона вже стабільна.

Батьки довго самі купували ліки для Соломійки. Проте сьогодні просять допомогти з Креоном, ціна на місяць за 3 упаковки сягає 1 178, 97 грн. Сума ніби не захмарна, проте його дівчинці потрібно приймати постійно...

Соломійку ми знаємо від вересня 2015 року, вона тоді на довго “загриміла” у відділення, мама розповідала, як непросто ішов шлях до встановлення діагнозу, і як її донечку ледь витягнули, такий у неї був критичний стан.

Другий раз ми зустріли малечу зимою, вона була на лікуванні біля 2 місяців , пробувши усі різдвяні свята у лікарні. І зараз вона знову у педіатрії, помаленьку відходить від реанімації і того жаху, який пережила. 

Вже завтра ми знову побачимось на творчих і дуже сподіваємось, що вона подарує нам свою фірмову сором'язливу усмішку!

Допоможіть маленькій Соломійці! Дівчинці дуже потрібний Креон!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Михайлів Соломії.


Якимюк Соломія

Тел.0673232550