Новини / Середа, 06 квітня, 2016

Настя Зінгіс – допоможіть дожити до пересадки!

Отже, знайомтесь – Настя. Насті 15 років, вона займається вокалом, у неї багато друзів, вона дуже любить брати участь у шкільних вечорах. Та недавно це все для Насті відійшло на другий план через важке захворювання…

 

            Зовсім недавно, в кінці лютого, дівчинці діагностували 5 стадію ниркової недостатності. До того все було не так погано, і лишалась надія, що Настя «переросте» свою хворобу, однак тепер, на жаль, відповідь однозначна – діаліз і пересадка…

            Настя мужньо сприйняла цю новину і готова боротись. Та окрім Настіної готовності, потрібно ще дуже багато коштів – на пересадку, на обстеження, на поїздки в Київ та Білорусію, на ліки врешті-решт. Альфа-Д3 Тева, Кальцій Д3, Енап, Ірбетан, Леркамен, Моксогамма, Мальтофер – ось список на сьогодні.

            Альфа-Д3, яку потрібно приймати постійно, Настя вже тиждень не приймає – бо препарат дуже подорожчав. А Ірбетан, Леркамен, Моксогамма, Мальтофер ще й не починали, бо лише виписали, а купити нема за що… На ліки зараз потрібно 3000 гривень – лише 3 упаковки Альфа-Дз тягне на 1050, інші  -  трохи дешевші.

            У дівчинки двоє молодших братів, мама виховує дітей сама – тато відмовився від них і участі ужитті дітей не приймає… Коштів катастрофічно не вистарчає, а особливо тепер, коли мама з Настьою більше місяця провели у лікарні.

            Будь ласка, допоможіть дівчинці дожити до пересадки! Їм зараз дуже важко і страшно, але, надія є, і в Насті обов’язково все получиться!

            Дуже потрібна допомога!

 

 

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва для Зінгіс Анаситасії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02