Новини / Середа, 18 травня, 2016

Меронем для Дмитрика.- 2

Нам усім доводилось хворіти: кашель, дуже висока температура, поколювання у легенях, виснаженість, задишка....Неприємні відчуття, які б краще ніколи не відчувати. А тепер уявімо, що їх інтенсивность та частота виникнення множиться хоча б на 3!!! Жаливо, правда ж? А саме в такому режимі часто і живуть діти з муковсцидозом. Одним із них є Дмитрик Ковальчук.

Хлопчик ДУЖЕ часто лягає у відділення із загостреннями. Має знову поступати у понеділок, а якщо бути конкретнішим, хоча б два тижні тому, але... Вам вже всім добре відоме це зловіще АЛЕ, немає коштів на лікування. 

Дмитрик має прокапатись Меронемом, добряче дорогим антибіотиком. Зараз на рахунку хлопця коштів всьго лиш на 1(!) флакон, а бажано ще хоча б 19... Треба ще 9 310 гривень — велика сума, тим паче, що її треба зібрати до понеділка... 



У Дмитрика є старший брат, у якого також серйозні проблеми з здоров ям: літом йому робили операцію, ставили карідомтимулятор. Тож сім'я вже просто не витримує фінансового навантаження, та й емоційно - надзвичайно важко!



Стан Дмитрика - дуже крихкий: періодично гарячкує, нещодавно мав 39.2! Мучив сухий кашельі герпес. І так з частою періодичністю! 



Але хлопець все ж ходить до школи. Бо завершує 4 клас, здає екзамени,. Ось наприклад, з англійської отримав 12 балів, з літератури пощастило менше — 9 балів:). І згодом - ще два екзамени. 



Та попереду найващий та найважливіший екзамен, який треба здати на відмінно — лікування та одужання!



Будь ласка, допоможіть позитивному та завжди уміхненому Дмитрику!



Будемо вдячні за будь яку допомогу!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Ковальчука Дмитра.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

 

Тел.0673232550