Новини / Вівторок, 05 липня, 2016

Незламна Єва.

Єва Євсікова - маленька та дуже сильна дитина, яка страждає від двох діагнозів: муковісцидозу та вад мовлення та слуху. Та незважаючи на останній, вона чудово навчилась спілкуванись з іншими. Це особлива мова — її чарівної усмішки, зворушливого погляду та щирої душі.

 

Єва Євсікова надвичайно життєрадісна, завжди усміхнена та комунікабельна дитина.

Навіть перебуваючи на лікуванні у стаціонарі, вона не замучується і дарує всім свою посмішку.

А поза межами лікарні вона взагалі дивує своєю непосидючістю та активністю.

Дівчинка обожнює їздити на велосипеді, купатись, малювати, дурачитись з братом(у нього, як і у мами з батьком також вади слуху та мовлення).

Також Єва помаленьку вчить мову жестів, дуже старається і гарно все запам'ятовує.

Трішки більше року тому у маленької діагностували муковісцидоз, ця новина приголомшила батьків, але не вибила з колії. Вони взяли себе в руки і почали лікування.

За цей час багато чого змінилось: маленька почала вчитись жити із ще одним діагнозом, батьки -шукати ліки та кошти на них. А також відгукнулась сила силенна людей, які не залишились байдужими до долі Єви, і допомагали всім чим могли. Це і родина Кекух та багато інших батьків діток з мквсцздм, Інна Шольц та чимало інших.

Саме Ви і дали надію всій родині Євсікових.

Мама дуже довго не писала нам, але буквально декілька днів тому ми отримали від неї повідомлення, що потрібен Пульмозим. В принципі цей препарат необхідний дітям з муковісцидозом завжди, але коли вже за нього пишуть, це означає, що він ДУЖЕ потрібен і без нього вже ніяк!

Ціна за 5 упаковок препарату — 18 243,75 грн. Сім'я немає таких коштів, тому просить про допомогу!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Євсікової Єви.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550