Новини / Четвер, 14 липня, 2016

Я хочу бути такою як усі!

Кожен з нас мріє бути особливим, не схожим на інших. Але ось наша Анна Марія, напевно б, віддала б усе, аби не вирізнятись серед інших, і бути як усі. Та хвороба не питаючись, зробила вибір за неї і Анна-Марія попри свою волю стала вийнятковою дитиною.

 Анна-Марія Кимович хворіє на муковісцидоз, захворювання через яке страждають бронхо-легенева система, підшлункова й інші залози. Кожен день для цих діток — боротьба за подих, і боротьба з інфекціями.

Синьогнійна інфекція — біда, яка руйнує легені багатьох пацієнтів з муковісцидозом. Без належної антибіотикотеріпії вони приречені...

Потужним антибіотиком, що пригнічує синегнійку є Коломіцин. Анни-Марії  вже давно чекає на цей препарат. На курс лікування їй потрібні 6 упаковок, що коштуватиме 23 400 грн.

Коли мова заходить про Анну-Марію, завжди хочеться посміхатись. А усе через її позитив . Анні-Марії притаманні дорослий саркастичний гумор, серйозність у поєднанні із дитячою безпосередністю. Вона із легкістю справляється із непростими завданнями, які іншим діткам даються зовсім не просто. І це стосується усього за що б вона не взялась. Наприклад, дівчинка відвідує танцювальний гурток, займається handmade. Дивлячись на неї, таку енергійну та усміхнену, в голову не спаде думка, що дівчинка важкохвора. 

Останнім часом часто пропускає, тож про танці взагалі не іде мови... Від браку спілкування з однолітками дівчинка дуже страждає… Та причина не лишень у цьому, а й тому, що вона любить вчитись, особливо їй до вподоби історія.

Їй обов'язково потрібно пройти курс Коломіцином, яки знову жити звичайним життям, про яке вона так мріє!

Допоможіть Анні-Марії!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кимович Анни-Марії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550