Новини / Понеділок, 18 липня, 2016

Анастасія в країні чудес.

Анастасія Кобзар обожнює читати, її найулюбленішою книгою є “Аліса в країні чудес”. Настюха і сама дуже схожа на казкову героїню - вона дуже гарна, привітна та добра незважаючи ні на що, хоч на її маленькі плечі випало багато важких випробувань.

 А ще будемо відвертими, вона таки попала у країну чудес. Але ті чудеса далеко не хороші, а навпаки. Адже Настя живе в країні з незбагненними пріорітетами і, де здоров'я дитини далеко не на першому місці...

Як і у казці, на життєвому шляху красуні — багато пригод, та на жаль, далеко не веселих... У Насті — діагноз муковіцидоз. Невиліковна і дуже дороговартісна хвороба. які у лікарні, поклали” раптово, у Насті - забиті малі бронхи. Батьки не чекали на таке, тож не встигли зібрати кошти на ліки. А зараз їй треба пройти курс антибіотиком Сульцеф. На рахунку дівчинки є кошти на 5 флаконів препарату, а це день лікування. Треба зібрати ще 6 925 грн.

Так, ми всі дорослі люди, але ж так хочеться вірити у казки, тому що вони закінчуються хеппі ендами. І так прагнемо, щоб Настя змогла пройти курс лікування та пошвидше повернутись додому.

ВДАЛОСЬ ЗАКУПИТИ 10 фл. Сульцефу.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кобзар Анастасії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550