Новини / Вівторок, 13 вересня, 2016

Заведос для гематології ЗУСДМЦ!

Друзі, в нас знову халепа, навіть дві! Не встигли ми повернутися після літніх канікул, як одразу довелося з головою занурюватися в роботу – безліч прохань, проблем і потреб… І найперша з них – Заведос для дітей з гематології.

 
 
            У гематології ЗУСДМЦ на сьогодні знаходяться 3 дітей з мієлоїдною лейкемією –

 
маленька Христинка,
 

серйозний Денис
 

і красуня Ірина.
            Всі троє вчора заступили на хімію, всім трьом потрібен Заведос. От тільки в лікарні залишилось 12 флакончиків, а потрібно 26.
 

 
            Препарат ми замовили, і він навіть приїхав вчасно, так що хімію ніхто не пропустив і, навіть,  не затримав!
            І тут починається перша халепа – вартість ліків. 14 флаконів Заведосу 5мг, які ми замовили – це 31317,79 грн. Коштів на його оплату наразі немає. Але, окрім цих трьох дітей у відділенні є ще і інші діти, яким потрібна допомога, і один з них – Олежик Подвірний, який зараз бореться не лише з лейкозом, але й з грибковою інфекцією і на п’ятницю йому потрібно Віфенд.
 
 
             Саме тут починається халепа друга – поки ми не оплатимо Заведос, ми не зможемо замовити Віфенд… А сьогодні вже  вівторок, і до в пятниці залишилось два дня.
             Віфенд, до речі, також дуже дорогий препарат – 14 таблеток вартують 10563,58 грн (це зі знижкою!)  і вистарчає їх на тиждень. Минулого тижня ми придбали 1 упаковку, тепер потрібно ще одну. Однак, в порівнянні з Мікаміном, який вартує по 13305 грн за флакончик, а якого на курс для Олежика пішло 13 шт, звісно це «дрібнички»…
            Отже, в нас нічого не міняється - нам надалі потрібні ліки і кошти на їх купівлю.
 
Реквізити для надіння допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу: Добровільна пожертва.
 
Закуплено 2 упаковки Віфенду для Олежика. Дякуємо!
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02