Новини / П'ятниця, 31 березня, 2017

Безус Ігор: виснажений фізично, але сильний духом.

“Коло моїх друзів постійно зменшується, скоро, напевно, їх зовсім не буде. Навіть не знаю, що про себе сказати, один день схожий на інший, немає якоїсь крутої історії, аби вразити”. Ось так пише нам Ігорко Безус.

               

Але хіба потрібна крута історія? І чи людина , що фактично самотужки бореться з хворобою та шукає будь-які шляхи для того аби жити — це вже не вражаюче?Наш Ігорко дуже талановитий хлопака з неординарним баченням цього світу. Поки він прив'язаний до кисневого концетратора(велика важка махіна, яка збагачує організм киснем, коли тобі його дуже-дуже бракує) і обмежений 4 стінами, його фантазія сворює власний, феноменальний світ.

Зараз він заручник свого захворювання і не зважаючи на силу духу та бажання вистояти перед хворобою, його тіло — дуже виснажене хворобою.

У хлопця підозра на псевдотуберкульоз, він температурить, дуже обезсилений та постійно задихається. Потрібно пройти 3-місячне лікування антибіотиками Авелоксом та Кларироміцином. Ціна питання — 7 710,35 грн!

Саме на це лікування лікарі та хлопець покладають веикі сподівання, бо саме завдяки ньому є шанс побороти мукобактерію і почати дихати на повні груди!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Безуса Ігоря.

Координатор напрямку допомоги пацієнтам з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550