Новини / П'ятниця, 07 квітня, 2017

Пульмозим у великодній кошик!

У кожного своє підготування до пасхальних свят: хтось прибирає оселю, хтось вже розписує писанки, а дехто шукає кошти на препарат:(

Двом нашим підопічним дуже потрібен Пульмозим, аби спокійно провести свята і піти разом з родиною святити паски та писанки.

Павло Козак - наш дорослий та серйозний легінь, якого Ви вже знаєте давно. Хлопець дуже відповідальний у питаннях лікування, тому добре розуміє, що відсутність препарату, який допомагає йому дихати вільніше, це дуже і дуже погано. І ніякі фізотерапевтичні вправи не будуть мати такого ефетку, яким його забезпечить препарат. Отже, Павло чекає на передсвяткове диво:). Тому що це його шанс провести спокійно свята.

А ось з Христинкою Максимчук Ви ще незнайомі. Їй трішки більше року і у неї захворювання муковісцидоз, яке встановлено нещодавно. Проте це не єдине захворювання маленької. У неї також тетрапарез( зниження рухової активності рук та ніг) та періодичні епілептичні напади. Але нам ще ні разу не доводилось бачити Христинку засмученою, вона постійно усміхається та дуже любить нових людей. Любляча мама Христі дуже сподівається на Вашу допомогу!

Ціна питання для кожного з діток 17 500 грн, тобто необхідно 35 000 грн!

Пульмозим до Паски! 

Кошти можна переказувати на  реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва Пульмозим до Паски!

Координатор напрямку допомоги дітям з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550