Новини / П'ятниця, 28 квітня, 2017

Розчини. Реанімація СОС!

В реанімації ЗУСДМЦ є діти, що живуть на діалізі – діаліз буває різний, хтось приїздить тричі на тиждень в лікарню, хтось робить перитонеальний діаліз вдома, а хтось виживає завдяки своєчасній гемофільтрації на апараті Prismaflex. Зараз дві останні категорії мають загрозу лишитись без рятівної процедури.

 

 

            Розчини для перитонеального діалізу закінчуються в кінці місяця, хтось дотягне до 5 травня, хтось – тільки до 30 квітня. А тендери лише в процесі…

  

У нас троє таких дітей, всі хлопчики – Богданко, Ігор і Василь, всі живуть завдяки діалізу, який роблять вдома, кожному потрібно по 5 пакетів на день. Один пакет розчину Dianil PD4 з глюкозою1,36% вартує 272,14 грн або 1360,70 на день. Щоб дожити до середини травня, коли очікуються лікарняні розчини, хлопцям потрібно 175 пакетів на трьох. Ціна питання – 47 624,50 грн.

  

            А в реанімації ЗУСДМЦ бореться за життя маленький Богданчик, що тиждень тому переніс надзвичайно важку операцію на відкритому серці. Хлопчика оперували весь день, весь вечір для нього збирали ліки по всьому місту, лише на третій день хірурги наважились «закрити» грудну клітку. Малюк витримав.

            Але, стан дитини ще надзвичайно важкий, від понеділка він на апараті Prismaflex - цей дивовижний апарат дозволяє робити гемофільтрацію важким діткам і виводити з організму зайву рідину і все непотрібне швидко і без травмуючи наслідків. Він врятував вже не одне дитяче життя, і зараз допомагає рятувати Богданчика!
            Для апарату потрібні надзвичайно дорогі розхідні – розчини Duosol і системи Prismaflex HF 1000. Дитина на апараті постійно, зараз малюку потрібно 30 пакетів розчину (1100 грн за пакет) і 4 системи (5267,08 грн за одну).

            «Ця дитина перенесла таку складну операцію, що ми просто зобовязані зробити все, щоб він жив!» - так вважає лікарня, так вважаємо і ми. А сам Богданчик також має серйозні наміри одужати, від вчора малюк стабільний і в свідомості!

            Ціна питання 54 068,32 гривні. Термін – на вже.


ПриватБанк - 4731 2171 0995 3453 (Ліпська Н.С)
ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку)

http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty реквізити фонду
призначення платежу -"добровільна пожертва для реанімаці"

UPDT 02.05.17. Зібрано понад 200 тисяч гривень - щиро дякуємо всім вам! Направду, ми не сподівалися такого відгуку! Суму і всі звіти зможемо дати завтра.
Наразі діти отримали життєвонеобхідні розчини! Маленький Богданчик стабільний, завтра вже матимемо нові потреби і, завдяки вам, кошти на їх закриття є. БЕЗМЕЖНО ДЯКУЄМО!

UPDT 03.05.17. Вчора Богданчику провели термінову операцію, закривали "дзюрочку" в бронхах, стан маленького все ще важкий, але стабільний, сьогодні малюк вже у свідомості, коло нього перебувають батьки. Жодних прогнозів, на жаль, ніхто давати не наважується... Сьогодні маємо нові потреби, знову по розчинам та системам, і антибіотикам. Завдяки вам, ми можемо забеспечити Богданчика всіма необхідними ліками! ДЯКУЄМО!
Інформація про стан малюка буде поновлюватись.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02