Новини / Середа, 03 травня, 2017

Вдихнути життя на повну!

Коли тобі 22 роки, життя розкривається перед тобою яскравими барвами. Це період юнацьких подвигів та максималізму!Але коли тобі 22 і у тебе муковісцидоз, картина виглядає зовсім по-інашому.

УРРРРААА! Віталік вже з інгалятором!

Власне таким 22-річним та з муковісцидозом є  наш Віталік Панькевич. А у його випадку це означає постійний пошук коштів на лікування, адже у більшості випадків держава допомагає дітям з цим діагнозом лишень до 18 років.

Замість того, аби радіти життю та проводити свій час з друзями, хлопець має проходити різноманітні процедури, приймати дороговартісні ліки, часто лягати на лікування в лікарню. Словом, життя сповнене пригод, але далеко не позитивних:(

На сьогодні хлопцю потрібен антибіотик Меронемом, який допоможе подолати важку інфекцію легень і   коштуватиме 43604,47 грн за курс.

Але, як кажуть, біда не приходить одна, нещодавно у хлопця поламався інгалятор, що коштує 4340 грн.

Підсумувавши ці дві цифри отримуємо досить не малу, тим паче, для середньостатистичної української родини - 47 944,74 грн!

Поки немає ліків та належного лікування наш Вєталь заручник хвороби, і не може жити повноцінним життям, таким яким живуть його однолітки!

 

Допоможемо Віталіку вдихнути життя на повну!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Панькевича Віталія.

Координатор напрямку допомоги пацієнтам з орфанними захворюваннями

Яким’юк Соломія

Тел.0673232550