Новини / Вівторок, 05 червня, 2018

Зустрічаємо літо з метеликами:)

У цьому світі є чимало незмінних речей, таких як: опісля дня настає вечір, або зими - весна та інші. Ну і вже близько 10 років до них доплюсувалось те, що прихід літа, 1 червня, у дитячих лікарнях ми зустрічаємо декором метеликів.

Але навіть традиції можуть доповнюватись та видозмінюватись. Цьогоріч, наприклад, до підготування цього творчого заняття доєдналось дуже багато людей. Почнемо з того, що дві фірми "Артіка" та "Ролта", передали нам багато ролет, з яких ми власне і виготовляли наших тваринок. А далі стало ще цікавіше:). Понад 300 метеликів нам допомогли вирізати волонтери з Данії. Усе дійство відбувалось за сприяння UMCA Львів! Це було дійсно круто!

І і вже опісля цих підготувань, ми завітали до діток з ЗУДМЦ з творчим заняттям. Де власне і розмальовували цю силу-силенну метеликів. 

До речі, ця весела подія відбувалось до "Дня захисту дітей". Тому їхні  етелики згодом розлетілись по всій лікарні, у вигляді декору:). 

 Це було надзвичайно бомбезне заняття як по яскравих фарбах так і емоціях наших підопічних! А ось, власне наші творці та їхні роботи!:)

 

Дякуємо UMCA Львів, волонтерам з Данії, фірмам "Артіка" та "Ролта". Завдяки Вам діти отримали багато позитиву та бомбезних вражень! 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва на проект"Теріпія радістю"

Координатор напрямку"Терапія радістю"

Якимюк Соломія

Тел.0673232550