Новини / Середа, 22 травня, 2019

Звіт "ІТ-Миколай-2018"

Ми більше ніж півроку працювали над тим, аби це сталося. І сьогодні радіємо, що можемо нарешті повідомити вас про фантастичний результат!

Електрохірургічний апарат ARC-400 вартістю 1 млн. 700 грн. - уже у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр!

Таке обладнання дуже потрібне дітям із онкологічними захворюваннями, оскільки його використовують при операціях з видалення злоякісних та доброякісних пухлин та при оперативних втручаннях різної складності при хірургічних патологіях.

Апарат дуже цінний тим, що використовуючи його, можна зменшити час операції для маленьких пацієнтів, а також виконувати хірургічні втручання із мінімальною крововтратою, не пошкоджуючи при цьому життєво важливих структур (судин, нервів, тощо).

Висловлюємо величезну подяку нашим надійним партнерам: IT-спільноті Львова та усім небайдужим, хто долучився до акції ІТ-Миколай- 2018  (звіт по збору коштів тут )
Ви - неймовірні! Завдяки вашій постійній підтримці нам вдається раз за разом долати нові вершини і здійснювати мрії. Безмежно дякуємо за кожен ваш внесок, увагу і підтримку!

#Крила_надії
#itmykolay_2018
#ЗУСДМЦ