Новини / Вівторок, 03 грудня, 2019

Захарко та Евелінка потребують допомоги!

Сьогодні - щедрий вівторок або День добрих справ. Щороку у цей день мільйони людей у світі влаштовують благодійні акції, щоби підтримати суспільно важливі ініціативи і допомогти тим, хто цього потребує. В цей день ми завжди дякуємо усім тим, хто допомагає нашим дітям оплачувати обстеження і купувати ліки, мати їжу на щодень і допомогу в важкий час в реанімаціях, робить доступним лікування за кордоном і купує потрібне обладнання.

 

Завдяки вам, нашим доброчинцям, в лікарні приходять клоуни, відбуваються творчі майстер-класи, Дні радості і наповнюється "Коробка хоробрості".

Але при святі не можемо не згадати і про тих наших підопічних, хто найбільше потребує допомоги просто зараз.

► Семирічний Захарко. Завжди веселий і життєрадісний, він мріє ходити до школи і бігати з улюбленою собачкою. Але бігати зараз хлопчикові категорично не можна. Пухлина шийного хребця прикула хлопчика до ліжка, бо під вагою тіла хребець може просто зламатись. Щоби вберегти хлопчика від перелому хребта, потрібно ставити спеціальну систему фіксації вартістю - 40 тис. грн.

► В дворічної Евелінки - інша біда. У дівчинки складне захворювання (гідроцефалія). Це означає, що у її мозку накопичується рідина. Але окрім цього в рідині поселилася небезпечна інфекція, яку не вдається здолати жодними ліками. Порятунком дівчинки може стати спеціальний шунт з антибіотиком, який буде працювати безпосередньо в голові . Але оплатити 48,6 тис. грн. родина Евелінки не в змозі.

Кожен із цих дітей мріє вийти з лікарні. Кожен з них має на це шанс. Але без допомоги їм не впоратися. У цьогорічний День добрих справ саме ви можете здійснити їх такі прості дитячі мрії - одужати і повернутися додому.
___________________________
Реквізити для допомоги:

Картковий рахунок ПриватБанк 5169330520555712

 Реквізити для юросіб і клієнтів інших банків
БФ «Крила надії» МФО 325321 ЄДРПОУ 35620901
Р/ рахунок 26000060442841

 Для переказів з-за кордону чи з інших банків: https://bit.ly/2YboH0k

 Звіт по збору тут: https://bit.ly/2P5arlB

Дякуємо !