Новини / Четвер, 13 лютого, 2020

Дві важливі мети цього місяця

Один з пріоритетів нашого фонду – створювати онкохворим дітям можливості для діагностики та лікування якомога ближче до дому. Адже для них і так достатньо стресу та негативних переживань, а рідні стіни і близькі люди додають сили та підтримки у боротьбі з хворобою. Саме тому ми завжди долучаємося до проектів, які покращують умови в дитячих онковідділеннях.

 

Цього місяця у нас дві важливих мети:

🎯 Ремонт боксу для розведення препаратів хіміотерапії у відділенні онкохірургії, де лікуються дітки з пухлинами.

До такого приміщення є ряд вимог щодо фільтрування та дезінтоксикації повітря. Адже в ньому іде розведення дуже токсичних препаратів хімії для всіх, хто лікується у відділенні. І дуже важливо, щоб випари від хіміопрепаратів не поширювалися в повітря, яким дихають хворі діти, їх батьки і медичний персонал. Поки у відділенні такого приміщення немає, проте дуже треба обладнати. Вартість боксу – 75,5 тис. грн.

🎯 Заміна плати керування для проточного цитофлуориметра – приладу, який дозволяє діагностувати рак у дітей і допомагає контролювати хід лікування.

Це дуже важливий апарат в лікуванні дітей хворих на рак. Діагностика відбувається на клітинному рівні і дозволяє виявити мінімальні зміни в організмі на рівні клітини. Ефективність лікування онкозахворювань дуже залежать від своєчасно проведеного обстежень. Будь-яке зволікання чи затримка з аналізами – це втрата часу та зниження шансів на одужання. На жаль, в діючому пристрої вийшла з ладу плата керування і її терміново потрібно замінити.

Вартість нової плати керування – 33 тис. грн.

🧩Як долучитися?

Інформаційно: будемо вдячні за поширення інформації про наші проекти та ініціативи;

Фінансово:

📍 картковий рахунок Приватбанк 5169330511367333

📍 р/р UA543253210000026005053715836

код ЄДРПОУ/ІПН 35620901

📍 для спрощення переказів з-за кордону і по Україні -https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i92692777102

 

Дякуємо, що допомагаєте дітям одужувати !