Новини / Четвер, 12 березня, 2020

Hair for share

У кожного з нас є мрії 🦄. Більшість дівчаток, наприклад, хочуть одного разу одягти казкову сукню, зробити гарну зачіску та макіяж і поїхати на бал. Або щось на нього схоже — як от весілля улюбленої тітоньки. Ось і наша Злата, яка після складного лікування в онковідділенні повернулася до дому, з нетерпінням очікувала на цей день.

Але поряд з втіхою, що вона нарешті вдома, серед своїх іграшок і в колі люблячої родини, дівчинка ніяк не могла звикнути до свого відображення в дзеркалі, звідки на неї дивилася дівчинка геть без волосся і це змушувало нашу принцесу сумувати. 

А день свята наближався. Раніше вона кожного ранку перепитувала б у мами, скільки днів залишилося до того весілля, а тепер мріяла, щоб його не було зовсім. «Мам, можна я залишуся вдома? Я ж не можу піти без зачіски, всі будуть на мене дивитися…», нарешті поділилася дівчинка своїми переживаннями з мамою. Мама пригорнула донечку. Для неї її Златка була найпрекраснішою у світі 🌟, а найголовніше вони вже дома і важке лікування позаду. Та вона розуміла, що жодні переконання не спрацюють. Мало б статися якесь диво, щоб маленька дівчинка знову усміхалася, дивлячись у дзеркало. І таке диво відбулося 🌈 

Для Златиної перуки її люблячі сестри відрізали свої розкішні коси і поки чарівні феї з Hair for Share її робили, тітка Настя перенесла дату весілля, щоб маленька дівчинка змогла прийти на це свято і відчувати себе на ньому принцесою. Власне, так і сталося! 

Проект Hair for share існує з грудня 2018 року. За цей час уже майже 100 дівчат різного віку отримали перуки 👩🏼‍🦱👩🏻‍🦰👩🏻👱🏼‍♀️👩🏻‍🦳. За кожною – своя історія боротьби з хворобою, своя драма і неймовірна воля до життя. Старшокласниці чекають перуку до ЗНО чи випускного, менші дівчатка, щоб просто піти до школи чи гуляти, або ж до особливих подій, як у випадку зі Златою. 

Історія Злати – реальна, з етичних міркувань у ній змінено імена. Ми дуже тішимося, що змогли стати частинкою цього дива і подарувати можливість маленькій принцесі поїхати на бал 👸🏼❤️

Якщо ви мама чи тато принцеси, яка потребує перуки - заповніть цю форму http://bit.ly/2CupfUk і ми з вами сконтактуємо в найближчий час.

Ви теж можете стати чарівниками і хресними феями доєднавшись до ініціативи Hair for Share

✂️✂️✂️ Стати нашим соціальним агентом: розповісти про акцію у соцмережах з хеш-тегом #HairForShare 

✂️✂️✂️ Пожертвувати волосся для виготовлення перук . Реєстраційна форма і інструкція за посиланням https://cutt.ly/aN8fsZ

 ✂️✂️✂️ Долучитися фінансово (виготовлення однієї перуки вартує від 6 тис грн.)

 📌 картковий рахунок 5169330519980186

 📌 р/р для юр. осіб і тих, в кого рахунки не в Приватбанку UA083253210000026005053761169, код ЄДРПОУ/ІПН 35620901

📌 для спрощення переказів з-за кордону і по Україні - https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i76672795123