Новини / П'ятниця, 24 липня, 2020

Коробка хоробрості

Вже сьогодні яскраві іграшки поселяться в коробках хоробрості у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр і знайдуть собі нових друзів серед відважних пацієнтів відділень онкогематології та онкохірургії.

Щоденні крапельниці та аналізи — це невід’ємна частина лікування онкології, проте далеко не безболісна. Ми встановили чарівні скриньки хоробрості, щоб кожен маленький супер-герой після неприємної процедури у ній міг обрати собі приз за сміливість та терплячість.

 

Скринька хоробрості допомагає дітям здолати страх перед лякаючою процедурою, а медсестрам і лікарям дає змогу більш швидко і безпечно провести необхідні маніпуляції.

Дякуємо усім, завдяки кому ми наповнюємо скриньки хоробрості новими іграшками та додаємо сміливості нашим підопічним в боротьбі з хворобою.

Для неперервного роботи чарівник скриньок потрібно 50-100 іграшок щомісяця. То ж і у вас є нагода долучитися до її наповнення.

Як долучитися і куди приносити іграшки ?

📌Принести іграшки в офіс Благодійного фонду «Крила надії» з 10:00 до 17:00 в будні , м.Львів, вул Городоцька 16, код 2. ❗️Оскільки ми працюємо в режимі карантинних обмежень просимо попередньо телефонувати: +380 730 083 732, Любов Возняк, координаторка ініціативи «Скринька хоробрості».

 

📌Надіслати іграшки на адресу: «Нова пошта», м.Львів, склад 5, БФ «Крила надії". 

 

Які іграшки можна класти в коробку хоробрості ?

 

Іграшки мають бути обов'язково нові, невеликі (вміщатися в дитячі долоньки) і безпечні (без гострих країв, з якісних матеріалів, без запаху). Це можуть бути маленькі літачки/машинки/мотоцикли, поні і різноманітні звірятка, маленькі і різнокольорові м'ячики, лялечки/пупсики/фігурки, герої популярних мультфільмів, головоломки і складалки, брелочки до мобільних телефонів.

 

 

ВАЖЛИВО !!! Просимо не приносити іграшки в лікарню