Новини / П'ятниця, 09 жовтня, 2020

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу

Можливо, вони живуть по сусідству. За інших обставин ваші діти разом бігали б на майданчику чи влаштовували перегони на велосипедах. Але у вас не було нагоди познайомитися і дізнатися про їхні хобі, смаки та улюблених кіно-героїв.

 

10-13 жовтня на пл. Ринок (перед Ратушею) ми розповімо вам 6 фотоісторій про життя родин з особливими дітьми. У цих історіях багато любові та сили, а ще – нагадування для усіх нас, що кожне життя важливе та цінне.

У Всесвітній день хоспісів та паліативної допомоги ми хочемо привернути увагу до потреб важкохворих дітей. За належної підтримки і допомоги вони можуть мати комфортне та наповнене життя. Одним із перших кроків для цього мають стати муніципальні та регіональні програми підтримки родин із невиліковно хворими дітьми.

Фотовиставка підготована Благодійним фондом «Крила надії» в рамках Проекту "Підвищення доступності нутрітивної підтримки пацієнтів КНПЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" відділення "Мобільного хоспісу для дітей" фінансується Європейським Союзом в рамках Проекту ЄС "Підвищення ролі громадянського суспільства в забезпеченні прав дітей, які потребують паліативної допомоги".