Новини / Четвер, 15 жовтня, 2020

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу. Софійка

Коли ми готували нашу Фотовиставка до Всесвітнього дня хоспісів та паліативу, то обрали Софійчине фото як титульне і стикнулися з цікавою реакцією глядачів: «ця дитина не схожа на важкохвору!» Власне, саме це ми і хотіли показати – коли в дітей з невиліковними хворобами буде належний догляд і підтримуюче середовище, вони матимуть комфортне життя та повноцінне дитинство.

 

На перший погляд, Софійка – активна життєрадісна п’ятирічна дівчинка. Вона любить гойдалки та пікніки на природі. Є тільки одна обставина, яка не дозволяє їй на всі 100% радіти життю – це спінально-м'язова атрофія (СМА). Через недугу дитина не може ходити, а щоб не втратити тих рухових навиків, які є, Софійка постійно проходить реабілітацію, займається плаванням, розробляє суглоби на лфк, робить дихальні вправи, для підтримки здоров’я приймає вітаміни та амінокислоти. У її щоденний раціон входить спеціалізоване медичне харчування, яке стримує вплив хвороби та не дає м’язам атрофуватися.

 

Софійка щодня змагається з хворобою, підступність якої в тому, що вона прогресує. Тож кожне досягнення і кожен здобутий новий навик – це результат просто олімпійських зусиль та важкої праці. У Софійки надійна група підтримки – люблячі батьки, для яких донечка є найбільшою радістю та натхненням у житті.

 

Не зі всіма викликами родини із важкохворими дітьми можуть справитися самостійно. Їм потрібна наша підтримка та допомога. Зокрема, і в закупівлі спеціалізованого медичного харчування, яке обходиться для однієї дитини в середньому від 3 до 11 тис. грн. щомісяця.

 

Допомогти придбати лікувальну їжу може кожен:

📌Підписатися на "регулярний платіж" на одну чи більше банок харчування щомісяця, інструкція тут:

https://bit.ly/2V8WLc8

📌 Купити спецхарчування в аптеці чи супермаркеті і передати нам «Нова Пошта», Львів, склад 5, БФ "КРИЛА НАДІЇ", 0503709002

📌Переказати кошти на рахунок фонду.

Спецпроект "Їжа_дітям",  Food for Child - Їжа для дітей

5169330520555712 - карта

UA543253210000026000060442841 код ЄДРПОУ 35620901

для переказів з-за кордону

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i12274216434

Щомісячна потреба наших підопічних у спецхарчуванні – 350 тис. грн. Вона може змінюватися, оскільки ми отримуємо нові запити від родин із важкохворими дітьми.