Новини / Понеділок, 19 жовтня, 2020

Діти зі СМА:Юрчик Клюс

Коли святкували 10-й день народження Юрчика , то, мама жартома назвали його динозавром, бо ж для дітей із спінально-м’язовою атрофією (СМА, 1-го типу) це дуже поважний вік.

 

Зазвичай з Юрчиковим діагнозом і повною залежністю від апаратів, які дихають та подають їжу відразу у шлунок, шансів дожити до першої десятки дуже невисокі. Та хлопець - борець! Кожного ранку він прокидається з усмішкою, ніби дякує за наступний день, терпляче приймає ідеї мами Ірини кудись їхати, вчитися, знайомитися, проходити реабілітацію. Він любить товариство та коли навколо гамірно.

 

А ще в Юрчика є друзяка – папужка Річчі, незвичного рожевого кольору. У тому і секрет їхньої дружби – папужка відрізняється від своїх пернатих братів забарвленням, а Юрчик від одноліток – невиліковною хворобою, яка назавжди змінила його життя. Але обоє, і хлопець, і пташка,  радіють сонечку за вікном та нагоді побавитися разом.

 

Під опікою нашого Фонду перебуває близько 100 родин із важкохворими дітьми. У фотовиставці До Всесвітнього дня хоспісів і палітивної допомоги ми розповіли історії декількох з них. Кожна з історій, сповнена прикладом відданості, турботи та сили. Проте не з усіма викликами близькі дітей із паліативним статусом можуть справитися.

 

Одна з невирішених проблем – забезпечення дітей спеціалізованим медичним харчування. Поки міська і обласна влади Львова готуються до виборів і відклали розгляд питання нутрітивної підтримки наших підопічних, дітям лікувальна їжа потрібна щодня. Без неї їм просто не вижити. Цінна і важлива кожна допомога на придбання медичного харчування.

 

Допомогти важкохворим дітям може кожен:

 

📌Підписатися на "регулярний платіж" на одну чи більше банок харчування щомісяця, інструкція тут: https://bit.ly/2V8WLc8

 

📌 Купити спецхарчування в аптеці чи супермаркеті і передати нам «Нова Пошта», Львів, склад 5, БФ "КРИЛА НАДІЇ", 0503709002 

📌Переказати кошти на рахунок фонду.

 

Спецпроект "Їжа_дітям", Food for Child - Їжа для дітей 5169330520555712 - карта

UA543253210000026000060442841 код ЄДРПОУ 35620901 для переказів з-за кордону

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i12274216434

 

Щомісячна потреба наших підопічних у спецхарчуванні – 350 тис. грн. Вона може змінюватися, оскільки ми отримуємо нові запити від родин із важкохворими дітьми.