Новини / Вівторок, 03 листопада, 2020

Громадський проект "Допоможи дитині здолати рак" №235 .

Щороку більше 30-ти дітей у Львові потребують операцій з видалення пухлин мозку чи хребта. Зараз частину цих операцій неможливо провести у нас через відсутність спеціального обладнання, тому родини змушені їхати закордон для порятунку своїх дітей.

 

Вартість лікування закордоном сягає 70-100 тис. €, і поки родина знаходить ці кошти, дитина втрачає безцінний час. Часто цей момент настає надто пізно, і дитина все одно стає інвалідом чи гине.

Щоб такого не ставалося і щоб дитина могла отримати усю необхідну їй допомогу тут, удома, якісно і негайно, як тільки виявлено проблему, ми і хочемо створити систему нейроонкологічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта  у Львові.

Зараз триває голосовування за проекти громадського бюджету Львова. Ми просимо вас підтримати наш проект №235 «Допоможи дитині здолати рак!» У разі перемоги 3 млн. гривень з міського бюджету будуть спрямовані до відділення нейрохірургії  Дитяча лікарня на Орлика. Львів на закупівлю необхідного обладнання для видалення пухлин мозку. Це лише перший етап в реалізації нашої мрії, але він не вимагає фінансових вкладень і займе лише кілька хвилин вашого часу і кілька кліків мишкою

https://lviv.pb.org.ua/projects/235

 

Якщо з тих чи інших причин ви не зможете проголосувати, але хочете долучитися до реалізації проекту:

 

📌Ви можете стати членом піклувальної ради проекту

📌 Долучитися як волонтерhttps://bit.ly/3kKiGlw

📌Зробити свій внесок і допомогти проекту фінансово: 

✔️картковий рахунок Приват Банк 5169330519979451 (Ліпська Н.С. карта фонду)

✔️для інших банків UAH - IBAN UA 663052990000026004041019695