Новини / Середа, 18 листопада, 2020

Майстерня успішного лікаря. Перший модуль

Сьогодні стартує перший модуль освітнього проєкту «Майстерня успішного лікаря», який Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр проводить у співпраці з Благодійний фондом «Крила надії».

 

До участі у навчанні уже зголосилося понад 180 лікарів з усієї Львівської області, які зацікавлені у професійному розвитку та отриманні знань і практичних навичок для початку чи ефективного ведення лікарської практики.

Тематика кожного модуля буде актуальна і важлива для щоденної лікарської роботи. Тренерами Майстерні є провідні експерти-практики КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» та запрошені спікери - експерти у сфері охорони здоров’я.

Загалом Майстерня складатиметься з десяти модулів, кожен модуль – з 4-5 тематичних блоків.

Щомісяця на учасників чекає один навчальний день (модуль).

Участь у кожному модулі додає 5 балів до професійного портфоліо лікаря і підтверджуються сертифікатом від КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр»

В межах карантину навчання відбуватиметься онлайн.

Для реєстрації на наступні модулі слідкуйте за інформацією на нашій сторінці та сторінці КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» або телефонуйте: +380969523932 (Оксана Пушкарьова, координатор проекту).