Новини / П'ятниця, 11 грудня, 2020

Майстерня успішного лікаря. Модуль 3.

Запрошуємо лікарів усіх спеціальностей, які зацікавлені у професійному розвитку та обміні досвідом, до участі у 3-му Модулі Освітнього проекту «Майстерня успішного лікаря». Який відбудеться у середу, 16 грудня 2020 р. о о 13:00

БФ «Крила надії» разом із Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром продовжують реалізовувати освітній проект який пропонує лікарям отримати знання та практичні навички для початку та ефективного ведення лікарської практики, здатної забезпечити профілактику, вчасне виявлення та лікування захворювань.

У програмі:

1️⃣ Знеболення в педіатрії, або «знеболити не можна потерпіти». Тарас Оранський, дитячий анестезіолог.

2️⃣ Інфузійна терапія в дітей. Максим Ковальов, дитячий анестезіолог.

3️⃣ Цукровий діабет у дітей. Тарас Борачок, дитячий анестезіолог.

4️⃣ Оксигенотерапія і пульсоксиметрія. Ростислав Волощук, дитячий анестезіолог.

5️⃣ Отруєння в дітей. Марта Бойко, дитячий анестезіолог.

ВАЖЛИВО! Участь у даному модулі додає 5 балів до професійного портфоліо лікаря і підтверджуються сертифікатом від КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр».

В рамках Майстерні заплановано проведення тренінгів, семінарів, майстер-класів, воркшопів, які стосуються різних аспектів лікарської практики; підготовка інформаційно-правової бази для вирішення практичних питань ведення поточної лікарської практики. В межах карантину пропонуємо зробити доступне підвищення кваліфікації лікарів без припинення робочого процесу (online).

Програма Майстерні включає залучення ресурсів експертизи для співробітництва з органами державної влади та місцевого самоврядування; проведення семінарів з медпрацівниками з метою роз’яснення фокусу роботи саме на попередженні захворювань.

Майстерня складається з десяти модулів, кожен модуль – з 4-5 тематичних блоків.

Щомісяця на учасників чекає один навчальний день (модуль).

Тренерами Майстерні є провідні експерти КНП ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» а також запрошені спікери - експерти у сфері охорони здоров’я.

Реєстрація участі за посиланням: https://bit.ly/3qLDdcY

Маєте питання? Телефонуйте: +380969523932 Оксана Пушкарьова, координатор проекту.