Новини / Четвер, 28 січня, 2021

Гарні новини з Верони

Наша східна красуня Айсель змогла відсвяткувати свій День народження поза межами лікарні!

 

Ми познайомилися майже три роки тому. Її історія нагадувала казку, у якій Зла Відьма на маленьку Східну Принцесу наклала закляття – рідкісне захворювання крові. Шлях до рятівної трансплантації кісткового мозку був не простим, а теж наче зачарованим. Та на ньому не бракувало і добрих помічників – сотні благодійників,  підтримка МОЗУ, чуйні та професійні лікарі.

І от, на зв’язку Верона і наша підопічна Айсель. Точніше bellissima Айсель – володарка сердець усього персоналу веронської клініки. І ми їх розуміємо: ці очі, ці кучерики, ця суцільна щирість!

 

Дві операції з ТКМ позаду. Перша не дала бажаного результату – злі чари, пам’ятаєте? Та після другої лікарі налаштовані оптимістично. Зараз триває реабілітація та відновлення. Айсель дуже вже не терпиться вийти з лікарні на вулицю: поганяти голубів, зробити на снігу крилатого ангела, скуштувати знамените італійське джелатто. То ж уявіть як зраділа дівчинка, коли змогла відсвяткувати свій День народження поза межами лікарні. Поки це лише один день, але ж який — подарунки, обійми, привітання!

Неймовірні втішені побачити чарівну посмішку Айсель. Передаємо до Італії і свої привітання!  

Бажаємо маленькій красуні усі свої наступні дні народження святкувати там, де захочеться, і щоб ця казка мала продовження – «і жила вона довго і щасливо»!