Новини / Понеділок, 08 лютого, 2021

Тиждень гарних новин

Маємо кілька чудових новин у перший тиждень лютого!

 

Цей місяць у всьому світі присвячують інформуванню про рак, адже 4-го лютого Всесвітній день боротьби з онкологічними захворюваннями, а 15-го – день дітей, що хворіють на рак. Міжнародні організації виробляють нові стандарти боротьби з хворобою, уряди втілюють програми допомоги онкохворим. Втішені, що саме у ці дні відбулося і кілька важливих подій для онко спільноти Львова та області:

1️⃣ 2 -го і 3-го лютого, спочатку комісія охорони здоров'я та соціально захисту, а потім комісія фінансів та планування бюджету Львівська міська рада підтримали проект створення на базі нейрохірургічного відділення Дитяча лікарня на Орлика. Львів центру допомоги дітям з пухлинами мозку та хребта.

2️⃣ 4-го лютого, що дуже символічно, комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівська обласна рада  розглянула можливість фінансування Проєкту пересадки кісткового мозку для дітей на базі Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Члени комісії підтримали проект та прийняли рішення про його реалізацію ще у поточному році.

❤️Дякуємо усім небайдужим, хто допомагає створювати належні умови для лікування дитячої онкології тут, вдома, у Львові.

❤️Завдяки кожному з вас маленькі супер-герої отримають вчасне і якісне лікування та шанс перемогти хворобу!