Новини / Вівторок, 16 березня, 2021

Новина, яка окрилює і дарує надію!

Міністерство охорони здоров’я здійснило повну передоплату (€ 145 тис.) за проведення трансплантації кісткового мозку нашого підопічного Олексійка Олексина в університетській клініці м. Верона.

Олексійко з мамою готуються до поїздки в Італію, де на них вже очікує професор Сімоне Чезаре з колегами, щоб невідкладно розпочати лікування.

На рахунки Фонду для Олексійка зібрано 1 846 918,86 грн. З цих коштів буде оплачено переїзд хлопчика в спеціально обладнаному реанімобілі до клініки у Вероні (в інший спосіб малюка транспортувати небезпечно). Решту суми ми резервуємо за Олексійком до завершення проходження таргетної терапії. Кошти, які не будуть використані, скеруються на програму допомоги онкохворим дітям і розвиток дитячої трансплантології у Львові.

Кошти, зібрані родиною Олексійка, будуть використані на перебування родини в Італії протягом року: проживання, харчування, інші побутові витрати, пов’язані із організацією побуту.

Попереду в Олексійка складне та тривале лікування. Малюк лише починає свій шлях до одужання, проте надважливо, що завдяки усім вам він отримав свій єдиний шанс на життя. І це неймовірно! Від імені родини Олексійка, дякуємо усім благодійникам, які долучилися до збірки і підтримали хлопчика коштами, поширенням інформації та добрим словом. Подяка кожному з вас за чуйність та готовність творити добро!❤

Звіт про збір на лікування Олексійка за посиланням: https://bit.ly/2ZFf8YK (ми будемо його оновлювати по мірі використання коштів)