Новини / Понеділок, 17 травня, 2021

Пів мільйона гривень на ендопротез для Діани

За вікном квітучий травень, яскрава зелень і п'янкі аромати квітів. Ніколи так не мріється про безтурботне літо і щасливе життя, як зараз. Діана теж мріє про своє майбутнє. Та її майбутнє має ціну – пів мільйона гривень. Саме стільки вартує ендопротез, що врятує її ногу від ампутації.

 

У Діани остеосаркома Юінга (рак) лівої ноги. Коли вона була  зовсім маленькою, ця ж хвороба забрала її батька.

Змалечку дівчинку виховувала тітка, бо маму позбавили батьківських прав. Їй довелося відмовитися від мрії навчатися в медичному коледжі, тому що через невиліковну хворобу обох очей ,  вона повністю втратила зір на ліве око і частково на праве. А тепер Діані потрібне тотальне ендопротезування з повною заміною колінного суглоба.

Завдяки допомозі небайдужих людей Діані з тіткою вдалось зібрати 200 тис грн, але цього не достатньо, щоб замовити протез.

Діана мужньо пройшла складне лікування. Далі чим найшвидше потрібно провести операцію з ендопротезування, але коштів все ще бракує. За кілька днів потрібно зібрати решту суми на ендопротез. Часу зовсім обмаль, фактично немає: протез буде виготовлятися місяць після повної оплати. І лише він може врятувати дівчині не лише ногу, але і життя!

Не залишайтесь осторонь, подаруйте Діані майбутнє та допоможіть зберегти ногу!

Реквізити для допомоги Діані Радиш:

📌IBAN UA733052990000026005041005761 код ЄДРПОУ 35620901

📌для переказів з-за кордону https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i25820194067

 

Звіт по збору тут : https://cutt.ly/LbHxIjE