Новини / Понеділок, 31 травня, 2021

Коробка хоробрості для малениких супергероїв.

Щоб маленькі супер-герої без сліз та тривалих вмовлянь пройшли обов’язкову процедуру, існують скриньки хоробрості.

 

Малюк знає, що після того, як він простягне руку медичній сестрі для здачі крові чи іншої маніпуляції, він зможе обрати собі приз за сміливість та терплячість.

Така от місія скриньок хоробрості – додавати сил та допомагати в лікуванні!

Коробки хоробрості дуже подобаються і дітям, і медикам, адже роблять лікування менш стресовим, перемикаючи увагу з очікування болісної маніпуляції на цікавість до вмісту чудо-скриньки.

Для того, щоб коробка безперервно функціонувала і допомагала маленьким пацієнтам гематології та Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр долати страхи, нам потрібно щомісяця докладати 50-100 іграшок у кожну коробку.

Якщо ти хочеш додати сміливості дітям у лікарнях – долучайся до наповнення коробки!

Що для цього потрібно?

✅ Придбай невеличку іграшку. Вона має бути новою, вміщатися в дитячі долоньки і бути безпечною безпечною (без гострих країв, з якісних матеріалів, без запаху).

Це можуть бути маленькі літачки/машинки/мотоцикли, поні і різноманітні звірятка, маленькі і різнокольорові м'ячики, лялечки/пупсики/фігурки, герої популярних мультфільмів, головоломки і складалки, брелочки до мобільних телефонів.

Як передати іграшки дітям?

✅ Принеси: Благодійний фонд «Крила надії» з 10:00 до 17:00 в будні, м.Львів, вул Городоцька 16, код 2.

або

✅ Надішли: «Нова пошта», м.Львів, склад 5, БФ «Крила надії".

❗️ Просимо не приносити іграшки в лікарню.             

Оскільки ми працюємо в режимі карантинних обмежень, перед тим, як принести іграшки, просимо попередньо телефонувати: +380 730 083 732, Любов Возняк, координаторка ініціативи «Коробка хоробрості».