Новини / Субота, 03 липня, 2021

Ви врятували усіх пасажирів потягу Інтерсіті "Львів-Київ"

Потягом Інтерсіті зі Львова до Києва одночасно можуть вирушити 579 пасажирів. Саме стільки людей скористалися кисневими концентраторами з нашого фонду швидкого реагування за 8 місяців існування ініціативи «Дихай. Живи. Киснева підтримка вдома». Також за цей час понад 1500 родин отримали консультації та психологічну допомогу.

 

Все це – львів’яни та мешканці області, які захворіли на коронавірус і очікували на госпіталізацію, та ті, хто вже пройшов лікування, проте залишався кисневозалежним і потребував кисневої терапії вдома. Усі вони змогли вільно дихати і бути зі своїми родинами у найважчі моменти завдяки неймовірним людям, які в дуже стислі терміни допомогли створити фонд кисневих апаратів та врятувати сотні життів.

Загалом нас підтримали:

✅2300 приватних та корпоративних благодійників, які перераховували кошти на закупівлю апаратів та розхідних матеріалів для них, а також на покриття витрат з логістики,

✅наші партнери UNICEF Ukraine, СВОЇ, Нова пошта, Nazar Tymoshyk, Ростик та Христина Терещук, які подарували нам концентратори.

Саме зараз ще 115 людей із наслідками коронавірусної інфекції  дихають завдяки концентраторам з нашого фонду. Вони різні– юні, молоді, зрілі та літні, та всі мають змогу повернутися після хвороби до близьких і рідних завдяки вашій допомозі.

Дякуємо усім, хто робить це можливим!💛

Детальніше про ініціативу:  https://krylanadiyi.org.ua/info/covid

Лінія кисневої підтримки вдома: понеділок - п'ятниця, 10:00 – 18:00, +380 (67) 323 25 50, координатор Оксана.