Новини / Четвер, 05 серпня, 2021

Дитинство триває: Лук'ян і Софійка

Софійка і Лук’ян з нетерпінням чекають літа. Адже це час, коли їм найбільш комфортно бувати на свіжому повітрі. Братик із сестричкою дистанційно навчаються у школі, тож, як і всі їхні однолітки, мають на літні канікули багато планів. Вони завчасно готують для мами перелік локацій, які хотіли б відвідати.

Софійка любить гуляти парками, годувати білочок та голубів. Лук'ян віддає перевагу прогулянкам магазинами та супермаркетами, особливо з різними електронними гаджетами і технікою. Діти люблять гойдатися на дитячих майданчиках, дивитися мультфільми в кінотеатрах, бродити центром міста, спостерігаючи за вуличними музикантами, туристами, аніматорами, фонтанами, роздивлятися пам'ятки архітектури.

Діти були у захваті від відвідин океанаріума. Сподобалися також рибалка у відпочинковому комплексі «Бухта Вікінгів», зоопарк, дім єнота і ведмежий притулок, куди хочуть поїхати знову. Зараз Софійка та Лук’ян з мамою перебувають у щорічному відпочинковому таборі, де радо спілкуються зі своїми друзями і мають багато цікавих активностей.

Софійка і Лук’ян – наші підопічні вже багато років. Завдяки вашій підтримці для них придбано прилади і розхідні матеріали, які забезпечують їм комфортніше життя, а в рамках проєкту Food for Child - Їжа для дітей вони вчасно отримували спеціалізоване медичне харчування.

Дякуємо усім, завдяки кому, не зважаючи на діагнози, в наших підопічних триває дитинство 💛