Новини / Середа, 11 серпня, 2021

Дитинство триває: Вероніка

Знайомтесь: цю тендітну дівчинку звати Веронічка. Зовсім недавно вона відсвяткувала своє четверте день народження і отримала на нього найцінніший подарунок у світі — нове життя, свою нову нирочку! Тепер вона може жити без діалізу та радіти кожному дню дитинства!

 

У вісім місяців у Веронічки почали відмовляти нирки, а вже в рочок вона потрапила на діаліз. Було дуже важко, тижні реанімації, місяці в лікарні, а найдовше  — це очікування донорської нирки. Весь цей важкий шлях дівчинка пройшла завдяки рідним і близьким, знайомим і незнайомим людям. Надзвичайно важливою була допомога із спеціалізованим медичним харчування в рамках проєкту Food for Child - Їжа для дітей —  до операції необхідно було набрати потрібну вагу.

І от — позаду рятівна операція з пересадки нирки, три тижні реанімації, два з яких Веронічка не бачилася з рідними. Зараз вона вже вдома, звикає до нового ритму та нових правил.  Попереду довга реабілітація та пожиттєва потреба вживати ліки, щоб нова нирочка прижилася та гарно працювала. Та це — дрібниці, порівняно з тими грандіозними змінами, які вже почалися в житті Веронічки. Вона стала неймовірно активна та рухлива, вперше відчула смак звичайної їжі, яка їй раніше не було доступна. А попереду – ще багато-багато відкриттів та можливостей!

У кожному новому досвіді Веронічки – часточка вашої доброти і підтримки, адже спеціалізоване медичне харчування та реактиви для моніторингу стану здоров’я дівчинки придбані за ваші благодійні внески.

Дякуємо усім, завдяки кому, не зважаючи на діагнози, в наших підопічних триває дитинство 💛