Новини / Середа, 15 вересня, 2021

Збір на денситометр завершено!

Маленькому Маркові, як і ще майже 1000 діток, вже не треба буде їхати в Київ чи шукати іншу клініку, щоб пройти обстеження на денситометрі. Кошти на його придбання для Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр зібрано! Тож невдовзі у Львові з’явиться новенький сучасний ультразвуковий апарат для вимірювання щільності кісткової маси!

 

❗️ Чому це так важливо? 

Остеопороз (зниження щільності кісток) виникає як супутнє ускладнення в дітей із дуже широким спектром захворювань: онкологія, ревматологічні, ендокринні та автоімунні захворюваннями, порушення роботи нирок та травлення. Щорічно денситометрії (визначення щільності кісткової маси) потребують близько тисячі дітей та підлітків, які спостерігаються в медичному центрі. При чому кожен пацієнт – щонайменше тричі за курс лікування.

Купівля  денситометра для ЗУСДМЦ дозволить проводити обстеження так часто, як цього треба, щоб контролювати стан кісток і, за потреби, підбирати коректне лікування, а головне – безкоштовно! Завдяки благодійникам, які підтримали ініціативу з придбання апарату, лікування пацієнтів дитячого медичного центру тепер буде більш безпечним, комфортним та ефективним. 

Кожен ваш внесок зробив цю можливість реальною!

Дякуємо за вашу доброту та чуйність!💛

 

Звіт про збір коштів на придбання денситометра за посиланням: https://bit.ly/3k9hEBD