Новини / Четвер, 11 листопада, 2021

Миколка уже полікував зубки і дякує усім за фантастичну підтримку!

На першій знимці, зробленій кілька тижнів тому, Миколка здається дещо сумним, бо окрім тривалого перебування в лікарні через ниркову недостатність, йому ще дошкуляє карієс і зубний біль.

 

Через проблеми з обміном речовин у хлопчика буквально посипалися зубки. Наступні фото – продовження історії і шлях Миколки до здорових зубок.

Хлопчик очікує на пересадку нирки, а хворі зубки могли стати суттєвою перепоною рятівній операції. Щоб усунути це вогнище інфекції і полегшити самопочуття хлопчика, потрібно було провести обстеження та термінове лікування майже всіх зубок. Тож ми не могли залишатися осторонь і розповіли про Миколку і його потребу на своїй сторінці.

На допомогу Миколці прийшли сотні людей, а Мережа стоматологічних центрів для дітей та майбутніх мам Смайлик запропонували безкоштовно провести лікування. Як результат – завдяки вашій неймовірній підтримці Миколка пройшов необхідні обстеження, лікарі  «Смайлика» провели комплексне лікування, яке тривало 5 год, і ми маємо «подушку безпеки» для подальших потреб Миколки та інших дітей, які очікують на трансплантацію чи вже її пройшли.

Дякуємо, що допомагаєте дітям одужувати!

Ви – неймовірні!💛

Звіт по збірці за посиланням: https://bit.ly/3jECfNz