Новини / Четвер, 11 листопада, 2021

Перука для Емілії

Емілія – справжня маленька принцеса! У свої 4 рочки вона вже має різних дівчачих штучок на цілий салон краси.

 

Любить влаштувати мамі спа-процедури чи зробити манікюр за останнім модним трендом. А ще в неї дуже багато друзів, які з нетерпінням чекають її повернення з Харкова, де дівчинка зараз проходить лікування.

Якось Еміля приїхала додому на Рівенщину на канікули між хімієтерапіями. Під будинком зібралося купа дітлахів, щоб хоч через вікно привітатися з дівчинкою. Емілія радісно вмостилася на підвіконні, та зрозуміла, що дітки її не впізнали, адже через хімію вона втратила волосся. Це неабияк засмутило маленьку.

Мама Ірина всіляко підбадьорювала донечку, та розуміла, що просто словами її не втішити. І тут якось випадково зайшла на нашу сторінку і дізналася про ініціативу Hair for Share, заповнила анкету, підготувала необхідні документи – і коробка з перукою для Емілії помандрувала «Новою поштою» здійснювати чудесне перетворення 🎁

Сьогодні ми розмовляли з мамою і запитали, чи Емілії підійшла перука:

— Вона вже від самого ранку в ній! Пішла на аналізи і назбирала від медсестер купу компліментів: красуня, принцеса, королівна! Для неї це дуже важливо, адже вона в мене така дівчинка-дівчинка! Дякуємо вам дуже!

А ми дякуємо усім, хто підтримує ініціативу Hair for Share і завдяки кому в дитячих очах запалюються вогники радості!💛

Якщо ви батьки чи опікуни діток, які потребують перуки, заповніть, будь ласка, зголошення за посиланням: http://bit.ly/2CupfUk. І ми з вами сконтактуємо.

Детальніше про ініціативу https://krylanadiyi.org.ua/info/proekt-hair-for-share