Новини / П'ятниця, 12 листопада, 2021

Любити – означає захищати та піклуватися!

Щоб діти були в безпеці – відповідальні дорослі. Особливо, коли мова про дітей з онкологічними, онкогематологічними та імунними захворюваннями.

 

Ці діти надзвичайно вразливі, адже для них навіть найменша інфекція ставить життя під ризик і змушує призупинити будь-яке інше лікування. Серед найбільш небезпечних – сезонні штами грипу.

Саме тому Фонд допомагає створити нашим підопічним безпечне середовище для перебування в лікарні. От і цього року, завдяки вашій підтримці, ми передали у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр 110 доз вакцин для дітей, їх батьків та персоналу відділень, де діти проходять лікування. А якщо цим дітям не можна вакцинуватися, люди, які з ними взаємодіють, несуть подвійну відповідальність – за їх здоров’я та життя і своє власне.

Любити – означає захищати та піклуватися! Якщо у вас є рідні чи близькі із групи підвищеного ризику – з онкологічними, імунними, хронічними чи орфанними захворюваннями, подбайте про них – вакцинуйтеся від сезонних штамів грипу!